Specialbestillinger: Det er desværre ikke længere muligt at bestille specialbestillinger. Har du et indløst gavekort, er du velkommen til at sende mig en mail: info@dagmarpetersen.com
Poetry lab er et eksperimenterende værksted, der omsætter poetiske stemninger til tryk. Bag Poetry lab står jeg, Dagmar Petersen, med mit håndværk i hånden.
Alle værker starter nemlig med ærmerne oppe og hænderne i. I materialer, i eksperimenter og i mit håndværk. I maj 2020 forlod jeg en stilling som printdesigner hos et større fashionbrand, fordi jeg tror på noget andet end omskiftelige trends og hurtigt forbrug.
Jeg drømmer i stedet om at skabe et værksted og rum, hvor jeg som kunstner med nysgerrighed udfordrer mit håndværk, eksperimenterer med stemninger og skaber poetiske og nærværende værker, hvor håndens tegn og processens tid er kerneingredienser. Det er nemlig min oplevelse, at sådanne værker vedbliver med at tale til os, selvom verden er i evig forandring.
Jeg eksperimenterer og åbner mine processer op, så tilfældighedens æstetik og små fejl bliver foræret. Dem holder jeg af, for de skubber mig ud over kanten i nye retninger og forærer mig en analognerve. Jeg stoler på mine sanser og intuition, når jeg arbejder - og ofte bliver jeg overrasket over, hvor meget jeg ved uden at vide det.
“Pare down to the essence, but don’t remove the poetry,” er min eneste rettesnor. Resultatet er simple, men komplekse værker med plads til poesien lige midt i mellem.
Heraf Poetry lab.

Tilgængelig