Specialbestillinger: Det er desværre ikke længere muligt at bestille specialbestillinger. Har du et indløst gavekort, er du velkommen til at sende mig en mail: info@dagmarpetersen.com

Poesi, essens, natur og stemninger er hovedtematikker i min praksis. I mine værker er jeg optaget af at skære ind til essensen af et objekt uden at fjerne dens iboende poesi. Jeg bliver tiltrukket af stemninger og det er objekters stemning jeg formidler gennem abstraktion af deres naturalistiske form.

Jeg finder min inspiration og motiver i den danske natur ved at registre verden, stemninger og farver – og give detaljer stor opmærksomhed og tid.

Mit håndværk er min guide for uden materialer, teknikker og farver er der for mig inden proces. Mine hænder former mine tanker som de arbejder i materialet og nye spørgsmål opstår. Spørgsmål der udfordrer de gængse måder med nysgerrighed på hvad der ligger ud over det jeg ved. Jeg stoler på processen og velkommer tilfældighedens æstetik der bringer uventede variationer som gaver. De udvider min verden ved at skubbe til min forestillingsevne og lede til nye kunstneriske veje.

Jeg ønsker som kunstner at skabe og formidle stemningsfulde værker, der bringer en tid til bare at være.

Tilgængelig